Bekijk profielpagina

Lijsttrekker Said Kasmi: "Rotterdam moet D66 bedanken"

Revue
 
Bijna 10 procent van alle Nederlandse burgers is ernstig eenzaam, en vaak wordt de oplossing gezocht
 
29 september · Editie #78 · Bekijk online
Vers Beton

Bijna 10 procent van alle Nederlandse burgers is ernstig eenzaam, en vaak wordt de oplossing gezocht in initiatieven voor sociaal contact. Of dat echt helpt? We interviewden we negen ouderen over wat eenzaamheid voor hen betekent.
Ook de aankomende editie van de politieke talkshow DRAAD in Arminius staat in het teken van dit thema. Zo vertelt wethouder Hugo de Jonge (CDA) over zijn beleidsmaatregelen om eenzaamheid in de stad terug te dringen. Verder draagt Vers Beton-journalist Tara Lewis een column voor over de maandelijkse hoogte- en dieptepunten uit de Rotterdamse politiek.
En over politiek gesproken: we interviewden de nieuwe D66 Rotterdam-lijsttrekker Said Kasmi over de aankomende verkiezingen. “Door in zee te gaan met het CDA en Leefbaar hebben wij echt de scherpe kantjes van het beleid afgehaald. Men moet D66 dus zeker bedanken”, vindt hij. PvdA Rotterdam greep de kans meteen aan en stuurde de D66-fractie een lekker sarcastisch bedankje
Fijn weekend!
Jelena
P.S. Volgende week strijkt het Architecture Film Festival Rotterdam (AFFR) weer neer in de stad. Wij mogen 3×2 kaartjes weggeven voor de wereldpremière van Relics of the Future, een docu over de ex-Rotterdamse fotograaf Toni Hafkenscheid. Stuur een mail naar info@versbeton.nl met je volledige naam om kans te maken. Alvast inlezen? We spraken Hafkenscheid over zijn herinneringen aan Rotterdam en zijn beroemde tilt-shift-techniek. 

Dit schreven we deze week:
Foto: Frank Hanswijk
Thunderbirdsarchitectuur: een fotografische lofzang op de Wederopbouw
En ook:
Lijsttrekker Said Kasmi: Rotterdam moet D66 bedanken
Onderzoek: Help eenzame ouderen niet met sociaal contact, maar met rouwen en activiteiten
Minicollege: Hoeveel ambtenaren heeft Rotterdam nodig?
De Beste Stuurlui: Geld strooien vanuit een helikopter
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Vers Beton met Revue.